Little Studio

Design
There are no translations available.

Művészeti stúdiónk, egyik fő tevékenységeként, épületek külső és belső megjelenésének, berendezési tárgyainak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

A tervezés folyamán több fontos szempont figyelembevételével alakul ki a legjobb megoldás. Kiemelt figyelmet fordítunk a terek, helyiségek, tárgyak funkciójára, a természeti és épített környezetük forma-, anyag- és színvilágára, de mindezek előtt tisztelettel és érdeklődéssel fordulunk a megvalósuló tér, épület, tárgy környezetében élők mindennapi életvitele, szokásai, és különleges igényei felé. Fontosnak tartjuk a megrendelővel való folyamatos kommunikációt annak érdekében, hogy a közös szellemi munka eredményeként, minden szempontból optimális, mindkét félnek tetsző alkotás jöhessen létre.

A megszokottól eltérő, több szakma összehangolt munkáját igénylő egyedi ötleteink kivitelezését, évek óta összeszokott csapatunk viszi végig a tervezéstől a megvalósulásig. Ismerve és elismerve egymás képességeit, kölcsönösen garanciát és felelősséget tudunk vállalni egymás és a saját munkánk minőségére.

 

 

Asztal (körtefa, festett acél 80x60x50cm)

 

Íróasztalok (tölgyfa, acél)

 

Íróasztalok (tölgyfa, acél)

 

Íróasztal fiók (tölgyfa, acél)

Asztal (tölgyfa, festett acél 120x65x50 cm)

 

 

 

Térelválasztó fal

 

Könyvespolc-galérialépcső (fa, acél)

 

 

 

M4 Újbudaközpont metrómegálló belsőépítészet